اسماعیل زارعی کوشا با اشاره به اینکه مسیر خدمت، مسیر نزدیکی و تقرب به خدا است و مدیری که خادم مردم است بدون شک نزد خداوند حکیم، ارزشمند است، شهید جمهور را الگویی برجسته در راه خدمت به مردم عنوان کرد.
استاندار کردستان ضمن قدرانی از میزبانی مردم مریوان از زائران اربعین، گفت: تردد زوار از مرز باشماق فرصت معرفی روحیه تدین، وحدت و برادری مردم کردستان بیشتر از گذشته به کشور و جهان اسلام را فراهم کرده است.
حجت الاسلام علی اصغر ولایتی با بیان اینکه امروز باید از وحدت و برادری به همدلی و همکاری شیعه و سنی برای تمدن بزرگ اسلامی برسیم؛ عنوان کرد: ما امروز شاهد ارادت برادران اهل سنت در مرزها و موکب ها به امام حسین علیه السلام هستیم و خدمات شایسته ای را از عزیزان می بینیم و این نشان از غیرت دینی اهل سنت است.
چمر نوعی مراسم ویژه سنتی و نمایش تصویری و عینی از آیین مرثیهای و عزاداری محلی است که میتوان آن را در قلمرو تعزیه به شمار آورد؛ این سوگ، آواز پیشینهای کهن دارد.
ماموستا امجد محمودی با بیان اینکه بحث قیامت و مرگ یک اصل مهم و اساسی در دین اسلام است؛ عنوان کرد: بهتر است بندگان با تصور اینکه خدا ما را میبیند و عالم محضر اوست، گام بردارند و گناه نکنند و اعمالشان خداپسند باشد، تا در از عذاب قیامت در امان باشند.
رئیس بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام گفت: از ۱۷ مرداد ماه تاکنون هزار رو ۲۸۸ زائر اربعین حسینی برای دریافت خدمات سلامت به بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام که در مرزباشماق مریوان مستقر شده است مراجعه نمودهاند.
ماموستا فایق رستمی از اشتغال و مسکن به عنوان دو مطالبه اصلی مردم کردستان نام برد و عنوان کرد: انشاءالله با وفاق ملی به عنوان شعاری که مجلس شورای اسلامی به آن اشاره کرده، شاهد تحول بزرگ در عرصههای مختلف خدمت در سطح کشور باشیم.
ماموستا جلال مرادی با بیان اینکه به سبب حیا، انسان از انجام کارهایی که موجب سرزنش او شود، خودداری می کند؛ عنوان کرد: وجود حیا در انسان مانعی برای انجام کارهای زشت و ناپسند می شود.
استاندار کردستان از برگزاری برنامه "مهمانی امت احمد" برای دومین سال متوالی در سنندج خبر داد و گفت: استان کردستان در کشور و جهان اسلام مظهر وحدت، برادری و انسجام است و برنامههای "مهمانی امت احمد" و " اربعین" این مهم را به نمایش گذاشتهاند.
خدمت رسانی و پذیرایی شبانه روزی موکب شماره دو اهل سنت سپاه سروآباد از زائرین پیاده عتبات عالیات واقع در مرز بین المللی باشماق نمادی از وحدت شیعە و سنی در کردستان است.
خدمت علمای شیعه و سنی به زائران اربعین حسینی (ع) در کنار هم نشان از آن دارد که حرارت عشق به امام حسین (ع) در دلهای همه امت واحده اسلام شعلهور است؛ لذا خدمت به زائران اربعین حسینی در مسیرهای مختلف منتهی به کربلا و خصوصاً در مرز باشماق کردستان یکی از نمادهای بارز وحدت سنی و شیعه است.
اکبر عظیمی با بیان اینکه خاستگاه شخصیت های بزرگ تاریخ و علمای شیعه و سنی مساجد بوده است؛ عنوان کرد: فرصت مسجد یعنی شکوه و عظمت اسلام و عاقبت به خیری عموم مردم عزیز و مسلمین؛ بجاست که افکار عمومی را از این مهم بیشتر آگاه کنیم تا مبادا غفلتی صورت بپذیرد و خدای ناکرده پشیمانی به همراه داشته باشد.
رئیس پلیس فتا استان کردستان گفت: با نزدیک شدن به مراسم اربعین حسینی و افزایش تعداد زائران کربلا، هر ساله افراد سودجو با ارسال پیامهای اغواکننده، زائران مشتاق را به لینکهای آلوده هدایت کرده پس از نصب بدافزار بر روی تلفن همراه کاربران، اطلاعات بانکی آنان را سرقت میکنند.
حجت الاسلام علی خورشیدی با بیان اینکه مسجد مهد تمدن حقیقی بشری و بستر تحقق حکومت جهانی دین است؛ عنوان کرد: مسجد، سبب افزایش برادری یعنی «پیوندهاى اجتماعی در ساحت آموزههای دینی» میشود.
حمید عذیری با بیان اینکه ۲۸ مرداد و نکاتی فراتر از شنیده ها که باید تبیین شود؛ عنوان کرد: بازخوانی اتفاقات ۲۸مرداد مانع از تکرار آن در ۲۲بهمن ۵۷ شد، اگر۲۸مرداد به خوبی بازخوانی نشود امکان تکرار به نحو دیگری دارد،چون دشمن دست از دشمنی خود بر نمیدارد.